چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 12 ذيقعده 1444 - 2023 مي 31 - ساعت 1:36
342رکورد در مدت زمان 0.312ثانیه
عبارت مورد جستجو :
به گزارش قدس آنلاین، هر یک از معصومین علیهم السلام به لقبی شهره اند به عنوان مثال امام مجتبی به کریم اهل بیت (ع) شهرت دارند و حضرت زین العابدین (ع) به سجاد؛ در این میان امام رضا (ع) به عالم آل محمد (ص) مشهور هستند؛ به منظور بررسی چرایی این لقبِ ثامن الحجج (ع)، در آستانه سالروز ولادتشان با حجت الاسلام والمسلمین محمدامین پورامینی، استاد حوزه و پژوهشگر و مؤلف سیره معصومین (ع) به گفتگو پرداخته ایم که مشروح آن از نظرتان می گذرد:
اتتشار مفصل ترین کتاب درباره بقیع به فارسی
کتاب «بقیع الغرقد فی دراسة شاملة»، تالیف حجت الاسلام والمسلمین محمد امین پورامینی به زبان عربی در موضوع قبرستان بقیع و مدینه منوره می باشد. این اثر یکی از منابع پژوهشی مهمی است که در این باره به رشته تحریر درآمده است که اطلاعات مهمی درباره تاریخ و جغرافیای مدینه و قبرستان بقیع به دست می دهد.
اگرچه حضرت ابوالفضل(ع) جزو 14 معصوم نیستند، اما رازی شگرف در شخصیت و رشادتهای آن حضرت(ع) وجود دارد که نه تنها معصومین(ع) لب به تأیید آن گشوده اند، … بلکه با گذشت 14 قرن از واقعه کربلا، هنوز هم این جذابیت دلهای بسیاری از مردم حتی از ادیان و مذاهب دیگر را جذب حقیقتِ عاشورا می کند؛ از این رو و به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت ایشان با حجت الاسلام والمسلمین محمدامین پورامینی، استاد و مؤلف حوزوی درباره رمز و راز شیفتگی قلبها به حضرت عباس(ع) به گفت وگو پرداخته ایم که از نظرتان می گذرد:
متن کامل مصاحبه مجله مسجد با استاد پیرامون خطیب شهیر حجت الاسلام والمسلمین فلسفی
گروه حوزه‎های علمیه: استاد حوزه علمیه با تاکید بر استحباب ذاتی زیارت اربعین گفت: امروز این زیارت به نماد و نشان تشیع در دنیا بدل شده است.
حجت الاسلام محمدامین پورامینی مؤلف «اربعین حسینی: پژوهشی در بازگشت اهل بیت علیهم السلام از شام به کربلا» و آثاری دیگر معتقد است که جابر حداقل دو بار در اربعین به زیارت کربلا آمده است. زیارت اول او مربوط به همان 20 صفر سال اول است و زیارت دوم مربوط به زمانی است که اهل بیت (ع) به کربلا رسیده اند.
خبرگزاری رسا ـ استاد مرکز تخصصی ائمه اطهار(ع) با بیان این که استحباب زیارت نزد علمای شیعه و اهل سنت مسلم و جای هیچ گونه تردیدی نیست، و تنها گروهی بر سر حواشی آن اختلاف دیدگاه دارند، گفت: تنها اقلیتی از اهل سنت که صاحب حکومت هستند چنین اعتقادی دارند.
پژوهشکده حج و زیارت با همکاری مرکز فقهی ائمه اطهار (علیهم السلام) در آستانه اربعین حسینی، نشستی علمی با عنوان «بررسی فقهی زیارت از منظر مذاهب اسلامی» برگزار می کند.
ابوالحسن موسى بن جعفر(ع)، امام هفتم شیعیان و نهمین معصوم از چهارده معصوم(ع) است . بر طبق برخی نصوص تاریخی آن حضرت در ابواء(منزلى میان مکه و مدینه) در روز یکشنبه هفتم صفر سال 128 یا 129 ه.ق. متولد شد. به جهت کثرت زهد و عبادتش معروف به العبد الصالح و به جهت حلم و فرو خوردن خشم و صبر بر مشقات و آلام زمانه مشهور به الکاظم گردید.کنیه آن حضرت ابوابراهیم بوده ولى به ابوعلى نیز معروف بوده‏اند.مادر آن حضرت حمیده کنیزى از اهل بربر(مغرب) یا از اهل اندلس(اسپانیا) بوده است و نام پدر این بانو را «صاعد بربرى» گفته‏اند.حمیده به «حمیدة البربریة» و «حمیدة المصفاة» نیز معروف بوده است.برادران دیگر امام از این بانو اسحاق و محمد دیباج بوده‏اند.امام موسى الکاظم(ع) هنوز کودک بود که فقهاى مشهور مثل ابوحنیفه از او مسأله مى‏پرسیدند و کسب علم مى‏کردند.بعد از رحلت پدر بزرگوارش امام صادق(ع) (148 ه.ق.) در بیست سالگى به امامت رسید و 35 سال رهبرى و ولایت شیعیان را بر عهده داشت. در گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین محمدامین پورامینی عضو از اساتید وپژوهشگران حوزه علمیه قم وعضو هیئت علمی مرکز تخصصی ائمه اطهار (ع) به بررسی ابعادی از زندگی امام کاظم(ع) پرداختیم که اکنون از نظر شما می گذرد.
  • تعداد رکوردها : 342